top of page

Konferencen om Europas fremtid blev officielt skudt i gang den 9. maj 2021. Borgere fra alle EU's 27 medlemslande er inviteret til at deltage i Konferencen, der fra foråret 2021 og frem mod sommeren 2022 skal skabe dialog på tværs af Europa om fremtidens EU. Og derfor spørg vi - HVAD ER VIGTIGT FOR DIG?

Europa-Nævnet har defor inviteret til en landsdækkende debatturné i fællesskab med de fire organisationer DEO - Demokrati i Europa Oplysningsforbundet, Den Danske Europabevægelse, Folkebevægelsen mod EU og ikke mindst Nyt Europa. Find et arrangement på debatturnéen, der passer dig på konferencens digitale platform.

Vi, i Nyt Europa, arbejder på at skabe interessante arrangementer i efteråret både  på Sjælland og i Jylland. Med en lille risiko for at et eller flere arrangementer kan gøres online og derved landsdækkende som følge af COVID-19.


Med hensyn til begrænsningen af smittespredningen af coronoavirus (COVID-19) vil der forekomme ændringer ved de enkelte arrangementer. Derfor er det en god idé at holde sig løbende opdateret på Nyt Europas og de andres organisationers hjemmeside.

Find den enkelte organisations arrangementerne her:

Eller hos Europa-Nævnet.

Fællesprojektets materialer:
 

Deltag aktivt med dit eget arrangement eller din idé på konferencen om Europas Fremtids digitale platform. 

På platformen kan du også få et samlet overblik over alle arrangementer i Danmark og i Europa.

Klik her

EU_nævnet.png
bottom of page