top of page
Kampagne i kajakker for klimaet, menneskerettigheder og ligestilling i Europa

LEDIGE
STILLINGER

Nyt Europa er en politisk NGO der tror på, at EU kan spille en central rolle i at sikre en bæredygtig verden – bl.a. med et stærkt fokus på verdensmålene og demokratiske processer. Det er en verden, hvor der er økonomisk, social og miljømæssig balance. Vi tror på demokrati på tværs af landegrænser. Et EU og en verden med bæredygtige demokratier, formelt såvel som uformelt. Vi står overfor globale udfordringer, hvor civilsamfundet, EU og Europa spiller en afgørende rolle for at løse disse.

NYT EUROPA SØGER ØKONOMI-ANSVARLIG

Nyt Europa søger en dygtig økonomiansvarlig til at forvalte organisationens økonomi og sikre den administrative drift og udvikling.

Vi søger dig, der befinder dig godt med at have det
økonomiske overblik og samtidig kan varetage den daglige administrative drift.

Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads med plads til at gøre stillingen til din egen og med ambitiøse og dygtige kolleger, der alle brænder for et mere inkluderende og
bæredygtigt Europa
.

NYT EUROPA SØGER RÅDGIVER MED FOKUS PÅ GRUNDLÆGGENDE RETTIGHEDER, DEMOKRATI OG CIVILSAMFUNDETS RÅDERUM I EUROPA

Ønsker du at være med til at opbygge et nyt stort initiativ der har fokus på at styrke civilsamfundets fælles interessevaretagelse, kampagner og initiativer indenfor området om rettigheder og demokrati i Europa, så læs med her.

 

Vi søger lige nu en rådgiver og projektleder der har kendskab til grundlæggende rettigheder, demokrati og civilsamfundets råderum i Europa, som samtidigt har mod på være med til at styrke danske NGO’ers kapacitet inden for feltet.

PRAKTIKANTER SØGES TIL FORÅRET 2023

I Nyt Europa søger vi to praktikanter, der kan have mange bolde i luften, har mod på at lære en masse nyt
og er engagerede indenfor EU, verdensmålene og bæredygtighed.  

 

Du kommer til at arbejde med at udvikle, planlægge og gennemføre projekter og derigennem få erfaring
indenfor EU-politik, civilsamfundsarbejde samt politisk interessevaretagelse.

bottom of page