top of page

tirs. 31. maj

|

København

Valgfest i Ungdommens Demokratihus

Vi spiser! Vi quizzer! Vi danser! Vi skal til valgfest! Kom med, når Nyt Europa åbner dørene op for et brag af en valgfest! For selvom vi samles om EU, skal det være festligt, farverigt og sjovt. Vi disker nemlig op med pandoras æske, eurovision quiz, koncert og dans, fællesmiddag og skåltaler.

Billetter sælges ikke
Se andre events
Valgfest i Ungdommens Demokratihus
Valgfest i Ungdommens Demokratihus

Tid & sted

31. maj 2022, 17.00

København, Slagtehusgade 10a, 1715 København, Danmark

Om eventet

Men hvorfor, tænker du? Fordi demokratiet er det vigtigste, vi har. Uden demokratiet kunne vi ikke kæmpe for menneskerettigheder, fred, samarbejde eller et grønnere og mere inkluderende samfund.

Om du stemmer ja eller nej, er ikke afgørende. Det er til gengæld vigtigt, at du bruger din demokratiske rettighed og stemmer d. 1. juni!

Og hvis du er i tvivl om, hvor du skal sætte dit kryds, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig fået Danmarks eneste PhD i forsvarsforbeholdet til at komme og besvare alle de spørgsmål, vi måtte have. Hun får også besøg af nogle unge, som trækker spørgsmål fra Pandoras æske - og så kommer vi rundt om alt, der har med EU, forbehold og demokrati at gøre. 

Hvis du er i tvivl om de gode argumenter for og imod, er der også hjælp at hente. Vi får besøg af en masse seje personer med stærke holdninger, som holder skåltaler under langbordsmiddagen : Nicolai Erik Qvist-Lygim Toxværd, KU Kira Marie Peter-Hansen, MEP (SF)   Zoe Elkær Nicot, DUF   Selma Bolø, RGU

Aftenen byder også på en quiz! Fordi valget tager udgangspunkt i EU, er vores quiz selvfølgelig en Eurovision-Quiz - og ingen andre end Eurovision-eksperten, Joanna Kastrup, vil guide os igennem en absalon lignende musikquiz med fede præmier. Du kan bl.a. vinde et ophold på Krogerup Højskole denne sommer til Summer Summit! Ja, du læste rigtigt! Læs mere her: https://www.nyteuropa.dk/summer-summit

Derudover vil der være koncert med Silvia, som er upcoming ung, dansk musiker, som vil skabe den bedste stemning under demokratihusets tag.

Så tag en ven under armen og kom og bliv klogere i uformelle rammer. Vi glæder os til at se dig!

Del denne begivenhed

bottom of page