top of page

tors. 16. jun.

|

Allinge

Lancering af Art of Fundamental Rights på Folkemødet

Art of Fundamental Rights har rejst rundt i Danmark, i Barcelona og Lissabon, og nu er turen kommet til Folkemødet på Bornholm. Derfor inviterer vi til lancering torsdag d. 16/06 kl. 18.30-19, hvor vi i fællesskab skåler udstillingen åben i Kunstskoven (C10).

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Lancering af Art of Fundamental Rights på Folkemødet
Lancering af Art of Fundamental Rights på Folkemødet

Tid & sted

16. jun. 2022 18.30 – 17. jun. 2022 19.00

Allinge, 3770 Allinge, Bornholm, Denmark

Om eventet

Art of Fundamental Rights er en kunstnerisk og intellektuel oplevelse, som sætter fokus påvores grundlæggende rettighederi EU gennem kunst, som fortsat er under angreb i flere lande. Udviklingen ser vi over hele verden, også i Europa, hvor autoritære regimer udøver magt overfor minoriteter og sårbare grupper. Udstillingen byder på mange forskellige udtryk og favner et bredt spektrum af billedkunstens metoder.

Udstillingen er centralt placeret i et kulturelt åndehul midt i Folkemødets pulserende liv. Naturligt integreret og omfavnet af Kunstskovens træer. Her kan du tage en tiltrængt tænkepause og fordybe dig i værker, som inviterer til fortolkning og refleksion.

Art of Fundamental Rights får selskab af glas, keramik, smykker, buster og meget andet, som pynter skoven, skabt af elever fra Bornholmshøjskole. I fællesskab skaber kunsten en fuldkommen sanseoplevelse.

Gennem Folkemødet er Nyt Europa til stede i Kunstskoven, så kom endelig forbi og tag en snak med os. Vi glæder os til at se dig!

Del denne begivenhed

bottom of page