top of page

tors. 16. jun.

|

Allinge

Lancering af Art of Fundamental Rights på Folkemødet

Art of Fundamental Rights har rejst rundt i Danmark, i Barcelona og Lissabon, og nu er turen kommet til Folkemødet på Bornholm. Derfor inviterer vi til lancering torsdag d. 16/06 kl. 18.30-19, hvor vi i fællesskab skåler udstillingen åben i Kunstskoven (C10).

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Lancering af Art of Fundamental Rights på Folkemødet
Lancering af Art of Fundamental Rights på Folkemødet

Tid & sted

16. jun. 2022, 18.30 – 17. jun. 2022, 19.00

Allinge, 3770 Allinge, Bornholm, Denmark

Om eventet

Art of Fundamental Rights er en kunstnerisk og intellektuel oplevelse, som sætter fokus påvores grundlæggende rettighederi EU gennem kunst, som fortsat er under angreb i flere lande. Udviklingen ser vi over hele verden, også i Europa, hvor autoritære regimer udøver magt overfor minoriteter og sårbare grupper. Udstillingen byder på mange forskellige udtryk og favner et bredt spektrum af billedkunstens metoder.

Udstillingen er centralt placeret i et kulturelt åndehul midt i Folkemødets pulserende liv. Naturligt integreret og omfavnet af Kunstskovens træer. Her kan du tage en tiltrængt tænkepause og fordybe dig i værker, som inviterer til fortolkning og refleksion.

Art of Fundamental Rights får selskab af glas, keramik, smykker, buster og meget andet, som pynter skoven, skabt af elever fra Bornholmshøjskole. I fællesskab skaber kunsten en fuldkommen sanseoplevelse.

Gennem Folkemødet er Nyt Europa til stede i Kunstskoven, så kom endelig forbi og tag en snak med os. Vi glæder os til at se dig!

Del denne begivenhed

bottom of page