top of page

tors. 06. jun.

|

Hotel Cecil

Valgfest på Hotel Cecil

Kom og vær med til et brag af en valgfest på Hotel Cecil få dage før valget!

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Valgfest på Hotel Cecil
Valgfest på Hotel Cecil

Tid & sted

06. jun. 2024, 18.30 – 22.30

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København, Danmark

Om eventet

Vi garanterer inspirerende indslag fra stærke unge stemmer og en spændende debat om repræsentation og ligestilling i EU, så du er klar til at stemme d. 9. juni.

Valgfesten bliver kulminationen på kampagnen ’Tag stilling til ligestilling – når du stemmer til EU’, som Kvinderådet driver i samarbejde med Ungdomsbureauet med støtte fra Tuborgfondet.

Vi håber, du vil være med til en aften, hvor vi hylder demokratiet, diversitet og repræsentation kort tid før valget til Europa-Parlamentet 2024.

Deltagelse er gratis, men du skal tilmelde dig gæstelisten. 

Program: 18:30: Åbning af dørene 19:00: Velkomst ved Kvinderådet og Ungdomsbureauet 19:15: Danmarks ungedelegater Sofie og Abdul om at arbejde for ligestilling og repræsentation i internationale politiske fora 19:30: Nyt Europa om beskyttelse af grundlæggende rettigheder i EU 20:00: Valgdebat om repræsentation, ligestilling og inddragelse af unge i EU med Bergur Løkke Rasmussen (M), Clara Turms (Ø), Anne Sophie Callesen (RV), Karoline Lindgaard (ALT), Mathias Niebuhr (S), Maria Pryds (K) og Mads Hvid (SF). 21:00: Lizzie Nielsen fra She Can Play 21:30: DJ Sofie Jacobi fra Future Female Sounds

Del denne begivenhed

bottom of page