top of page

tirs. 07. sep.

|

Uldum

Uldum Højskole DEBATTERER FREMTIDENS EUROPA

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Uldum Højskole DEBATTERER FREMTIDENS EUROPA
Uldum Højskole DEBATTERER FREMTIDENS EUROPA

Tid & sted

07. sep. 2021, 19.30 – 21.30 CEST

Uldum, Højskolebakken, 7171 Uldum, Danmark

Om eventet

Som en del af Konferencen om Europas fremtid slår Uldum Højskole, i samarbejde med Nyt Europa, dørene op til højskolens første åbne arrangement efter halvandetår med Corona-nedlukning af alle offentlige arrangementer.

Til arrangementet kan du møde:

Steen Gade, formand for Erhvervsministeriets Verdensmålsråd, tidligere medlem af Folketinget for SF og tidligere direktør i Miljøstyrelsen. Steen vil holde et inspirationsoplæg om den netop offentliggjorte klimarapport fra FN. En rapport der tegner et dunkelt billede af en fremtid med alt for høje temperaturstigninger og ekstreme vejrhændelser, der placerer et entydigt ansvar hos os i EU, Danmark og resten af den industrialiserede verden. Steen vil derfor også komme med sit bud på, hvad der skal til, hvis vi som EU og Danmark skal gå forrest og gøre Europas fremtid grøn men på en socialt ansvarlig måde.

&

Jacob Bjelskov Jørgensen, tidligere Uldum elev og projektleder for Nyt Europa på Konferencen om Europas fremtid og klimakampagnen Togehter4Forest.Jacob vil i sit inspirationsoplæg komme ind på, hvordan og hvad du som borger kan bruge EU til i klimakampen samt, hvorfor du skal bruge Konferencen om Europas fremtid til at gøre din stemme hørt, hvis du vil rykke på klimadagsorden. Jacob vil ligeledes gennem Kahoot og andre sjove tiltag komme ind på den til dato mest succesfulde klimakampagne i EU’s historie, nemlig Togther4Forest.

Efter de to inspirationsoplæg, så trænger vi alle sammen til en kop kaffe og et stykke kage. Derfor har Uldum Højskoles køkken gjort klar til, at vi kan fortsætte samtalen om dagens oplæg inde i spisesalen og Pyramiden. Her skal vi i fællesskab, over kaffen og kagen selvfølgelig, formulere et par ideer og tanker, som vi i fællesskab mener skal debatteres som en del af Konferencen om Europas Fremtid.

Efterårets landsdækkende arrangementer om EU, er en del af satsningen 'Danmark debatterer Europas Fremtid’, der støttes af Europa-Nævnet og er et samarbejde mellem Europa-Nævnet, DEO, Europabevægelsen, Nyt Europa og Folkebevægelsen mod EU i samarbejde med lokale partnere.

Det kræver Corona-pas for at deltage i arrangementet 

Del denne begivenhed

bottom of page