top of page

tors. 25. jan.

|

København

På Folkemøde med Nyt Europa, Oxfam Danmark og Rethinking Economics

Som frivillig på folkemøde har man mulighed for at stå for udviklingen og planlægningen af events og aktiviteter i teltet. Man vil få betalt sin billet til og fra Bornholm samt få plads på Camp Ung Agenda.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
På Folkemøde med Nyt Europa, Oxfam Danmark og Rethinking Economics
På Folkemøde med Nyt Europa, Oxfam Danmark og Rethinking Economics

Tid & sted

25. jan. 2024, 15.00 – 19.00

København, Slagtehusgade 10a, 1715 København, Danmark

Om eventet

Vi skal på Folkemødet på Bornholm igen 😀

Vi har netop fået godkendt vores ansøgning om stadeplads på Folkemødet 2024. Ansøgningen har vi lavet sammen med organisationerne Oxfam Danmark og Rethinking Economics, som vi samarbejder med for at udbrede og uddybe debatten om hvordan vi skaber et samfund hvis formål er velvære, for både mennesker og natur, frem for øget produktion og økonomisk vækst.

Det betyder, at vi igen får mulighed for at skabe vores helt eget program med fokus på fremtidens samfund og økonomi – Og det program vil vi meget gerne udvikle sammen med jer!

Derfor inviterer vi jer til opstartsmøde for planlægning af programindholdet for vores telt på Folkemødet 2024.

Tid: torsdag d. 25. januar 15:00-18:00

Sted: Ungdommens Demokratihus, Slagtehusgade 10a, 1715 København

Som frivillig har man mulighed for at stå for udviklingen og planlægningen af events og aktiviteter i teltet. Man vil få betalt sin billet til og fra Bornholm samt få plads på Camp Ung Agenda. Det vil også være muligt at få dækket udgifter til de arrangementer I planlægger (i form af materialer og honorarer til paneldeltagere).

Kom og hør mere! Du skal blot tilmelde dig workshoppen her på nemtilmeld inden d. 15. januar: Informationsmøde om at være frivillig på Folkemødet med Nyt Europa, Oxfam og Rethinking Economics | Nyt Europa (nemtilmeld.dk)

Middag og hygge i Absalon  Vi håber meget at I vil være med til at planlægge et fedt program på Folkemødet og derfor vil vi også invitere til middag i Absalon i forlængelse af vores workshop d. 25. januar kl. 18. Deltager du i workshoppen forinden, kan du jo blot blive hængende, så følges vi derhen. Vi betaler for middagen, du skal blot tilmelde dig. Dette skal også gøres på nemtilmeld inden d. 15. januar.

I er velkomne til at dele invitationen med venner. Alle nytilkomne der deltager i workshoppen er også velkomne til at blive til middagen.

Del denne begivenhed

bottom of page