top of page

man. 26. okt.

|

På Zoom

MIGRATIONS- OG ASYLPOLITIK 5 ÅR EFTER

Migrations- og asylpolitik er et af de politiske emner der vækker allermest splid og diskussion. Det er en kompleks debat hvor ideologi, økonomi og geopolitik bliver smeltet sammen i diskussionen om menneskeliv, der er ved at blive tabt.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
MIGRATIONS- OG ASYLPOLITIK 5 ÅR EFTER
MIGRATIONS- OG ASYLPOLITIK 5 ÅR EFTER

Tid & sted

26. okt. 2020, 17.00 – 18.00

På Zoom

Om eventet

Migrations- og asylpolitik er et af de politiske emner der vækker allermest splid og diskussion. Det er en kompleks debat hvor ideologi, økonomi og geopolitik bliver smeltet sammen i diskussionen om menneskeliv, der er ved at blive tabt. Siden 2015 har regeringslederne arbejdet forgæves på at finde en fælles politik. Men måske er der håb forude.

Ursula Von der Leyen sagde tilbage i marts at pagten ville være klar lige efter påske. Pandemien satte politikken på pause, og først da Moria Lejren brændte i starten af september blev der rykket på aftalen. Den nye pagts nøgleord er valgfri solidaritet, og netop valgfriheden til hvordan man vil være solidariske er det der skal få aftalen til at gå igennem. Men er det nok? Det er lige præcis det vi spørger de tre eksperter om.

Nyt Europa og Dansk Flygtningehjælp inviterer til online fyraftensarrangement om Kommissionens nye Migrations- og asylpagt. Generalsekretær for DRC, Charlotte Slente, Repræsentationschef for Europa Kommissionen i Danmark, Stina Soewarta, og Steen Gade, tidligere MF’er og stifter af Nyt Europa, tager en status på EU og Danmarks migrations- og asylpolitik de sidste 5 år. Migrationspagten vil blive set efter i sømmene af de tre eksperter, og de vil hver især vurdere pagtens egentlige muligheder.

Du kan tilmelde dig på linket her: https://nyteuropa.nemtilmeld.dk/133/

Arrangementet vil foregå på zoom, og du vil modtage et link på dagen.

Arrangementet er støttet af Europanævnet

Del denne begivenhed

bottom of page