top of page

tirs. 03. okt.

|

Online vejledning

Kom til online vejledning i FRi Puljens retningslinjer

Grundlæggende rettigheder er en del af det sikkerhedsnet og fælles værdisæt, der binder Europa sammen, og sikrer hele unionens borgere.

Kom til online vejledning i FRi Puljens retningslinjer
Kom til online vejledning i FRi Puljens retningslinjer

Tid & sted

03. okt. 2023, 20.00 – 21.00

Online vejledning

Om eventet

På tværs af EU er grundlæggende rettigheder i stigende grad under pres. Globalt Fokus og Nyt Europa har derfor søsat projektet Fundamental Rights Initiative (Fri), som skal sikre kapacitetsopbygning, fælles fortalervirksomhed og støtte til konkrete rettighedsprojekter i civilsamfundet i Danmark. Fri er medfinansieret af EU. Et af hovedelementer i FRi er FRi PULJEN, der støtter projekter og aktiviteter, der beskytter og promoverer grundlæggende rettigheder i Danmark. Fri Puljen er åben nu med deadline d. 15. oktober 2023.

Globalt Fokus og Nyt Europa ønsker, at Fri Puljen når bredt ud til det mangfoldige dansk civilsamfund, samtidigt er vi klar over, at retningslinjer og processer for puljer kan virke kompliceret og tunge, derfor tilbyder vi rådgivning til ansøgere. Dette online møde er for civilsamfundsaktører med interesse i at søge FRi Puljen. Til mødet gennemgår Globalt Fokus' puljerådgiver Naghmeh M. Kashani de overordnede rammer for puljen og giver gode og konkrete tips til, hvordan man kan gå til værks med sin ansøgning. Det vil også være muligt at få sparring og stille spørgsmål.

Det er en forudsætning for mødet, at man har orienteret sig i FRi Puljens retningslinjer. Puljen kan søges bredt af civilsamfundsaktører, der dækker både de etablerede civilsamfundsorganisationer og græsrodsbevægelser og aktivister, der søger midler til rettighedsprojekter i Danmark

Tilmeld dig her

Link til FRi Puljen

Del denne begivenhed

bottom of page