top of page

tors. 17. jun.

|

Nyt Europa

Hvordan skal EU se ud i fremtiden?

Hvordan skal EU se ud i fremtiden?

Billetter sælges ikke
Se andre events
 Hvordan skal EU se ud i fremtiden?
 Hvordan skal EU se ud i fremtiden?

Tid & sted

17. jun. 2021, 15.00 – 16.00

Nyt Europa, Nybrogade 22, Copenhagen Municipality, Denmark

Om eventet

Da Kommissionsformand Ursula von der Leyen i maj lancerede Konferencen om Europas Fremtid, lovede hun at give alle EU-borgere større indflydelse på, ”hvordan EU fungerer for dem.” Det er altså nu, borgerne i EU har chancen for at påvirke deres egen fremtid! Emnerne på dagsordenen spænder vidt; fra klimaforandringer over sundhed til demokrati. Om der ligefrem er åbnet for ændringer i EU’s såkaldte ”grundlov”, traktaten, er tvivlsomt, men EU-Parlamentet, Kommissionen og EU’s stats- og regeringsledere har i hvert fald lovet at lytte til borgernes ønsker. Kom og fortæl formand for Europaudvalget i Folketinget Eva Kjer-Hansen (V) samt de folkelige organisationer, der arbejder med EU-oplysning, hvordan du mener, EU’s fremtid bør se ud – og hør deres bud på, hvad konferencen skal bruges til.

Arrangementet kan ses online som en del af folkemødet og opleves på den gamle facon på vartov i København. Læs mere om arrangementet her.

Paneldeltagere: Lone Loklindt (Nyt Europa), Susanna Dyre-Greensite, (Folkebevægelsen mod EU), Tobias Marney, (Europæisk Ungdom). Moderator: Rasmus Nørlem Sørensen (DEO) Arrangør: Demokrati i Europa Oplysningsforbundet, Nyt Europa, Folkebevægelsen mod EU, Europabevægelsen, Europaparlamentets Repræsentation i Danmark og Europanævnet

Del denne begivenhed

bottom of page