top of page

fre. 11. dec.

|

Online Event

Green Deal 1 år - Vores Generations 'Man on the Moon'?

50, 60, 65 eller 70% CO2-reduktion hvor, hvornår og hvordan? Og hvad med økologien, biodiversiteten og tekstilerne? Der er mange aspekter i klimakampen, og kan vi vende pandemiens ødelæggelser til noget godt?

Billetter sælges ikke
Se andre events
Green Deal 1 år - Vores Generations 'Man on the Moon'?
Green Deal 1 år - Vores Generations 'Man on the Moon'?

Tid & sted

11. dec. 2020, 10.00 – 11.00

Online Event

Om eventet

Er det netop dét vi har ventet på, for at kickstarte den grønne omstilling? Er befolkningen med og mangler vi derfor kun politikkerne?

Ursula von der Leyen præsenterede for et år siden EU-kommissionens vej til at sikre Europa som det første klimaneutrale kontinent.

Vi gør status, præcis et år efter præsentationen af ”The European Green Deal” og du er inviteret med til morgenoplæg. Vi har inviteret stifter af Nyt Europa, Steen Gade, til at guide dig igennem den Europæiske Green Deal. Han vil se bort fra green-washing og tomme løfter, men fortælle om hvordan vi kan nå konkrete målsætninger og diskuterer hvordan vi får alle borgere og lande i mål således at the European Green Deal kan blive vores generations månelanding!

Oplægget starter kl. 10, hvor de ’grønne guerillaer’ fra Jyderup Højskole vil agere live publikum. Du skal dog ikke snydes, derfor får du muligheden for at være med fra din computer så du sammen med de 'grønne guerillaer' kan bidrage med spørgsmål og nuancer til debatten online.

Zoom-link vil komme inden arrangementets start på mail.

Meld dig til her.

Arrangementet er gratis og blevet til med støtte fra Europa-Nævnet

Del denne begivenhed

bottom of page