top of page

tors. 04. feb.

|

Online event

Bliv klog på det portugisiske formandskab med Britta Thomsen

Nyt år og et nyt formandskab for ministerrådet. 1. januar i år overtog António Costa og dermed Portugal formandskabet. Men hvad kan vi forvente os af det kommende halve år?

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Bliv klog på det portugisiske formandskab med Britta Thomsen
Bliv klog på det portugisiske formandskab med Britta Thomsen

Tid & sted

04. feb. 2021, 17.00 – 18.00

Online event

Om eventet

Nyt år og et nyt formandskab for Ministerrådet. 1. januar i år overtog António Costa og dermed Portugal formandskabet, men hvad kan vi forvente os af det kommende halve år?

Portugiserne har lagt deres prioriteter frem under overskrifter som ”Det modstandsdygtige Europa”, ”Det grønne Europa”, ”Det digitale Europa”, ”Det sociale Europa” og ”Det globale Europa”. Men hvad ligger der bag ved de portugisiske paroler og hvad er deres muligheder for at få gennemført deres prioriteter?

Til at gøre os kloge på det næste halve år, har vi derfor inviteret vores tidligere næstformand Britta Thomsen forbi til et online møde om emnerne. Britta har en cand. mag i historie og portugisisk og er en af Danmarks førende Portugal eksperter. Britta har i mange år også været næstformand i Nyt Europa og så kender hun alt til maskinrummet i Bruxelles, som tidligere medlem af Europa-Parlamentet for Socialdemokratiet.

Tilmeld dig her

Du modtager linket til onlinearrangementet senest på dagen via. E-mail.

Arrangementet er gratis og støttet af Europa-Nævnet.

Del denne begivenhed

bottom of page