top of page

tirs. 26. sep.

|

København

Skriveworkshop og morgenmøde med Emma Holten: The right to have rights

Skriveworkshop for ansøgere til puljen for Fundamental Rights Initiative og morgenmøde om The Right to Have Rights med Emma Holten.

Skriveworkshop og morgenmøde med Emma Holten: The right to have rights
Skriveworkshop og morgenmøde med Emma Holten: The right to have rights

Tid & sted

26. sep. 2023, 08.00 – 11.30

København, Rysensteensgade 3, 1564 København, Danmark

Om eventet

Rettigheder på papiret og rettigheder i praksis er ikke altid det samme. I et land som Danmark har vi på mange områder en god beskyttelse af vores rettigheder – på papiret. Men i praksis oplever mange ikke desto mindre, at deres rettigheder bliver brudt eller begrænset. Adgangen til at have rettigheder i praksis, og til at opleve at ens rettigheder bliver opretholdt, er derfor væsentligt og vigtigt at sætte fokus på og arbejde for at sikre. Derfor vil Globalt Fokus og Nyt Europa som et led i projektet Fundamental Rights Initiative invitere til et morgenmøde med Emma Holten om dette tema, hvor du kan blive klogere på dette tema. Hvordan er rettigheder i praksis udfordret? Og hvad kan vi gøre for at sikre retten til at have rettigheder i praksis for alle borgere?

Efterfølgende vil der være en skriveworkshop for civilsamfundsaktører, der ønsker at søge puljen under Fundamental Rights Initiative. Til skriveworkshoppen vil det være muligt at få sparring og stille spørgsmål til Global Fokus’ puljerådgiver samt andre deltagende civilsamfundsaktører. Puljen lanceres 14. august, hvor mere info vil følge på Globalt Fokus’ hjemmeside. Puljen kan søges bredt af civilsamfundsaktører, der dækker både de etablerede civilsamfundsorganisationer og græsrodsbevægelser og aktivister, der søger midler til rettighedsprojekter i Danmark.

Tilmeld dig her.

Du kan læse mere om Fundamental Rights Initiative her.

Program

7.45: Blød ankomst med kaffe og croissant 

8.00: Oplæg og debat ved Emma Holten 

9.00: Skriveworkshop ved puljerådgiver Naghmeh Mahmoudi Kashani

Tilgængelighed

Der er desværre, som udgangspunkt, ikke adgang til salen via elevator eller rampe. Er du kørestolsbruger, så kontakt os meget gerne, så vil vi gøre hvad der står i vores magt for at finde en komfortabel måde at sikre din adgang til arrangementet. Du kan kontakte rådgiver hos Globalt Fokus Naghmeh Mahmoudi Kashani på nk@globaltfokus.dk.

Language: If you are a non-danish speaker and wish to participate in the workshop for grant applicants, please contact Naghmeh Mahmoudi Kashani på nk@globaltfokus.dk.

Finansieret med tilskud fra Europa-Nævnet. Ansvaret for indholdet er alene tilskudsmodtagers.

Del denne begivenhed

bottom of page