top of page

fre. 18. nov.

|

København

Rundvisning på Borgen og EU-samtale - Er du klar?

Kickstart din weekenden med rundvisning på Borgen med Rasmus Nordqvist efterfulgt af samtale og dialog med MEP, Kira Marie Peter- Hansen.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Rundvisning på Borgen og EU-samtale - Er du klar?
Rundvisning på Borgen og EU-samtale - Er du klar?

Tid & sted

18. nov. 2022, 15.45 – 18.00

København, Den første Christiansborg, 1218 København, Danmark

Om eventet

Kickstart din weekend med en gratis rundvisning på Borgen med Rasmus Nordqvist efterfulgt af samtale og dialog med MEP, Kira Marie Peter- Hansen!

Kom med fredag d. 18. november, hvor SF’s Rasmus Nordqvist inviterer på rundtur på Christiansborg fra kl. 16-17, hvorefter SF’s, Kira Marie Peter-Hansen byder på en åben dialog fra kl. 17-18.

Rasmus Nordqvist er folketingsmedlem for SF og sidder i ledelsen i the European Greens. Han har ekspertise indenfor natur, landbrug og fiskeri samt international udvikling. Efter mange svære forhandlinger har Rasmus denne sommer været med til at få CO2-afgiften gennemført. Afgiften skal blandt andet være med til at sikre en CO2 reduktion på 4,3 mio. tons i 2030.

Kira Marie Peter-Hansen er medlem af Europa-Parlamentet for SF siden 2019, hvor hun med sine 21 år blev den yngste MEP’er i det Europæiske Parlaments historie. Udover at kæmpe for et grønt og solidarisk Europa, prioriterer Kira at give ungdommen i Europa en stemme, som et af sine vigtigste opgaver som MEP’er.

Så kom og giv jeres stemmer til kende – eller lyt med og bliv klogere på hvordan vi sammen kan bidrage til et grønnere og mere ligestillet Europa.

Tilmeld dig her: 

Rundvisning på Borgen og EU-samtale - Er du klar? | Nyt Europa (nemtilmeld.dk)

Vi glæder os til at se jer!

Mødested: Besøgsindgangen. Rundtur: kl. 16-17 ved Rasmus Nordqvist Samtale og dialog: kl. 17-18. ved Kira Marie Peter-Hansen

Arrangementet er støttet af Europa-Nævnet og er i samarbejde med the European Greens

Del denne begivenhed

bottom of page