top of page

tors. 15. jun.

|

Allinge

Hvorfor har vi brug for en Beyond Growth Alliance?

Åbningsdebat i Beyond Growth teltet om behovet for et nyt økonomisk paradigme.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Hvorfor har vi brug for en Beyond Growth Alliance?
Hvorfor har vi brug for en Beyond Growth Alliance?

Tid & sted

15. jun. 2023, 12.00 – 12.50

Allinge, 3770 Allinge, Danmark

Om eventet

Meget peger på at den største trussel som menneskeheden står overfor, klimakrisen, er skabt af vores økonomiske system og bliver drevet af de rigeste i samfundets interesser. Hvis vi vil have reel klimahandling, må vi sætte en stopper for den endeløse økonomiske vækst. Det vil kræve et kvantespring væk fra kapitalismen og dens ulighedsskabende skyggesider.

Langt størstedelen af den globale CO2 udledning er forårsaget af verdens rigeste landes økonomiske udvikling, heriblandt EU og Danmark. Dog finder langt størstedelen af klimakrisens katastrofale konsekvenser sted i verdens fattigste og mest udsatte lande. Denne klimaulighed betyder, at de mest økonomisk underprivilegeret mennesker betaler prisen for de rigeste menneskers udledning.

I Alliancen Beyond Growth tager vi derfor debatten, om hvad vi har brug for i en ny bæredygtig økonomi samt hvordan vi skaber den forandring. Kom forbi Beyond Growth-teltet og bliv klogere!

Lokation: C34 - Alliancen Beyond Growth

Panel Julie Rosenkilde, Sekretariatsleder, Nyt Europa Lars Koch Generalsekretær, Oxfam Ibis Lone Loklindt, Forperson i for Nyt Europa og 1. viceborgmester, Frederiksberg Kommune Mads Falkenfleth, Forperson, Rethinking Economics Denmark

Del denne begivenhed

bottom of page