top of page

tirs. 01. nov.

|

København

Blev EU glemt i valgkampen?

Billetter sælges ikke
Se andre events
Blev EU glemt i valgkampen?
Blev EU glemt i valgkampen?

Tid & sted

01. nov. 2022, 18.00

København, Rentemestervej 57, 2400 København, Danmark

Om eventet

Den 1. november skal danskerne kaste deres stemme og sammensætte et nyt folketing. Det bliver uden tvivl en anspændt valgkamp med krig i Europa, en global pandemi og en klimakrise at tage i betragtning.

Eftersom valget blev udskrevet blot tre dage efter 50 året for Danmark i EU, bliver det interessant at se, hvorvidt EU har fyldt i debatter og kampagner eller om det endnu engang bliver et forglemt emne, der lægges til side og samler støv indtil det næste Europa Parlamentsvalg. Vi vil se tilbage på valgkampen og se skarpt på politikerne for at se om de har ladet sig styre af for megen selvsikkerhed i forhold til at kunne løse globale kriser alene på nationalplan.

For er det i virkeligheden danskerne eller politikerne, der underprioriterer EU- og international politik i dansk politik? Kom med når klima- og EU politisk nørd, Jacob Bjelskov Jørgensen har inviteret forperson i Nyt Europa og viceborgmester i Frederiksberg kommune, Lone Loklindt, næstforperson i Nyt Europa og tidligere Head of Projects and Campaigns i European Movement International, Mads Hvid og formand for Rådet for samfundsansvar og Verdensmål og tidligere folketingsmedlem, Steen Gade stiller skarpt på valgkampens forløb ved Demokrati Garagens store valgfest (kl. 15-24) d. 1. november. 

Du kan læse mere om valgfesten her: https://fb.me/e/2PX5VG9RF

Arrangementet er blevet til med støtte fra Europa-Nævnet, Tuborgfondet og TrygFonden.

Del denne begivenhed

bottom of page