top of page

tirs. 10. nov.

|

Göteborg Pl. 1

Ambassadebesøg: det tyske formandskab

Formandsskabet i EU’s ministerråd er henover sommeren overgået til Angela Merkel og Tyskland. Et formandskab, der går ind i en periode med usædvanlige udfordringer, et øget pres om europæisk solidaritet og ambitiøse målsætninger – en cocktail, der selvsagt lægger et tungt ansvar på tyskernes skuldre

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Ambassadebesøg: det tyske formandskab
Ambassadebesøg: det tyske formandskab

Tid & sted

10. nov. 2020, 17.00 – 18.30

Göteborg Pl. 1, Göteborg Pl. 1, 2150 København, Danmark

Om eventet

Vi blev desværre nødt til at aflyse sidste besøg på den tyske ambassade, men det skal ikke afholde os fra at prøve igen tirsdag den 10 november klokken 17:00-18:30.

Kroatien har givet formandsstafetten videre midt i den globale corona pandemi, hvor genopretningspakken og den syvårige budgetramme for den europæiske økonomi, sætter sine tydelige spor på EU-budgettet.

Derfor er overskriften på formandskabet, ”Together for Europe’s recovery”, yderst betydningsfuld. En titel, der både indkredser COVID-19, Brexit, ønsket om en mere ambitiøs asyl- og migrationspolitik samt en fælles model for europæisk mindsteløn i alle medlemslande. Det er essentielle emner, som skal sikre solidariteten og samhørigheden mellem de europæiske lande. Derudover er digitalisering og den grønne dagsorden også emner, der krydrer dagsordenen for det næste halve år.

Vi inviterer jer derfor indenfor på den tyske ambassade på Göteborg Pl. 1, 2150 København, hvor vi får et dybere indblik i visionen, prioriteringerne og retningen for det tyske formandskab.

Det bliver enten ambassadøren, Detlev Rünger, eller stedfortrædende ambassadør, Joachim Bleicker, som vil dele deres refleksioner med os.

Arrangementet vil foregå på engelsk.

Tilmelding via nemtilmeld påkrævet: https://nyteuropa.nemtilmeld.dk/130/

Bemærk: Der er få pladser til arrangementet, derfor vil vi gerne bede dig om at afmelde, såfremt du ikke kan deltage alligevel, så din plads kan gå til en anden.

Arrangementet har modtaget støtte fra Europa-Nævnet.

Del denne begivenhed

bottom of page