top of page

ons. 24. jan.

|

København

Ambassadebesøg: Den Belgiske Ambassade

Den 18. januar 2024 byder den belgiske ambassadør, Hans Excellence Michiel Maertens, indenfor på ambassaden til en snak om Belgiens politiske prioriterer under formandskabet samt forud for de to valg Belgien står overfor i 2024.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Ambassadebesøg: Den Belgiske Ambassade
Ambassadebesøg: Den Belgiske Ambassade

Tid & sted

24. jan. 2024, 16.50 – 19.00

København, Øster Allé 7, 2100 København, Danmark

Om eventet

2024 bliver et travlt år for Belgien. De overtager det europæiske formandskab, og der skal stemmes til Europa Parlamentsvalget samt det regionale og føderale valg.

Den 18. januar 2024 byder den belgiske ambassadør, Hans Excellence Michiel Maertens, indenfor på ambassaden til en snak om Belgiens politiske prioriteter under formandskabet samt forud for de to valg Belgien står overfor i 2024, og du er inviteret med.

Der har været splittelse i Belgien med et ønske fra højre-partierne om at bryde fri fra Belgien, hvorved Flandern bliver en selvstændig stat. Hvis højre-partierne opnår et flertal, hvad vil det så betyde for Belgien? Og hvordan spiller det ind i den generelle politiske tendens i Europa?

Ambassadøren har mulighed for at byde ind med nogle helt særlige indsigter ift. nogle af Europas største institutioner, da hovedstaden, Bruxelles, er hjemsted for NATO, EU Kommissionen samt det ene af Europa-Parlamentets to mødesteder.

Efter ambassadørens oplæg vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål, og ambassadøren ser frem til en spændende samtale.

Vi glæder os!

Det praktiske

Dato: Torsdag den 18. januar 2024

Tidspunkt: 16.50-19.00

Adresse: Øster Allé 7, 2100 København Ø

Arrangementet går igang kl. 17.00, men vi mødes foran ambassaden kl. 16.50, så vi kan gå ind i samlet flok.

Del denne begivenhed

bottom of page