top of page
Prøve_3.png
EU bobbel.png

 SAMTALEKARAVANE 
- EUROPAS FREMTID 

I anledning af Konferencen om Europas fremtid og det Europæiske ungeår er Nyt Europa, Mino Danmark og Dansk Ungdoms Fællesråd gået sammen om et nyt initiativ ’Samtalekaravane’, der har
til formål at skabe samtale blandt unge i hele Danmark
om de europæiske værdier, rettigheder og demokrati.

Prøve_2.png

OVERHØRTE UNGE
SKAL IND I
SAMTALEN OM
EUROPAS FREMTID

Demokrati og rettigheder er under pres i de fleste europæiske lande, fra Ungarn, Polen, men også i Danmark. Debatten om rettigheder, værdier og demokrati er vigtig for os alle, og særligt for mennesker i udsatte positioner og unges fremtid, men desværre er netop disse stemmer sjældent dem, der høres i samfundsdebatten og særligt debatten om EU.

TIDEN ER KOMMET TIL
UNGES DRØMME 
OM EUROPAS FREMTID

Derfor kører frivillige ungerepræsentanter fra de tre organisationer rundt med Samtalekaravanen på besøg hos unge, der befinder sig forskellige steder i landet. Her vil de samle de unges bud på, hvordan demokrati, rettigheder og ligeværd sikres for alle mennesker i Europa så ingen lades i stikken eller bliver udsat for diskrimination. Endelig inviteres relevante politikere til at tage bestik af de unges inputs for
fremtidens Europa til en række store samlende debatter. 

 

2022 er europæisk ungdomsår, hvor EU-kommissionen særligt har fokus
på unges holdninger og ideer. Derfor sender vi alle de unges refleksioner
og ideer videre til EU-kommissionen i håb om, at disse kan skabe genklang
blandt politikkerne, samt forandring. 

MARTS-APRIL 2022

Karavanen kører gennem Danmark i marts og april 2022. 
Skal touren stoppe på din skole, fritidsklub eller organisation? Så send os en besked og hør nærmere. Vi tilpasser oplæg og besøg så det passer til jeres behov – om det er en bod i en kantine, et oplæg for en aften eller dét derimellem. Sammen gør vi ungdommens tanker om vores fremtid hørt i et tilgængeligt format, hvor alle kan være med.

KONFERENCEN

Konferencen om Europas fremtid er en serie debatter, som skal ledes af borgerne, og som vil give folk fra hele Europa mulighed for at udveksle idéer og bidrage til at forme vores fælles fremtid. 

DUF_Logo_RGB.png
Logo_alm_sort.png
MINO_LOGO_ROED_2000px.png
Med_tilskud_SH_2019.png
logosbeneficaireserasmusright_en.png
bottom of page